Irodaberendezés

Egy munkahely talán legfontosabb tényezője az ergonomikus kialakítás,hogy a munkavégzés során semmi ne vonja el a dolgozó figyelmét a munkáról. Ezért fontos a megfelelő berendezés, ami biztosítja a kreatív tevékenységet és a magas minőségű feladatvégzést.

Irodabútor

Az előre gyártott konfekcionált irodabútorokon túl az egyedi tervezésű és gyártású termékeket is szállítunk partnereinknek, melyhez bútorgyári kapacitás áll rendelkezésre. Akár új iroda kialakítás vagy régi felújítás a feladat, a vevő igényei szerint lesz megoldva.

b2

Irodagép

S ha már kész az iroda, a berendezéseket is kiválaszthatja nálunk. Az egyszerűtől a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre a kényelmes, pontos, gyors munkához. Eszközeinkkel lebélyegezheti, elvághatja, bekötheti és lefűzheti. Majd amire már nincs szükség akár meg is semmisítheti.

ig1 ig2 ig3 ig4 ig5

 

 

 

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási készülékek 

Ma már az irodák felszerelésébe beletartozik a szociális helyiségek, melynek felszerelését korszerű háztartási eszközökkel oldjuk meg, legyen szó hűtő-fűtő, mosó – szárító, vagy sütő-főző berendezésekről. Infokommunikációs eszközöket, mint LCD, plasma tv-k, és egyéb audió és video berendezéseket egyaránt kérhetnek partnereink, valamint ezekhez tartozó segédeszközöket, tartókonzolokat stb..

TOPSHOTS-GERMANY-ELECTRONICS-ENTERTAINMENT-LIFESTYLE-IT-FAIR-IFAs33