Létesítmény üzemeltetés

Vagyonvédelem Ide tartoznak a kulcskazetták, trezorok, széfek, bankjegyvizsgálók és számlálók valamint az érkeztető bélyegzők, blokkoló órák és beléptető rendszerek.

Munkavédelem Itt találhatóak a fej és hallásvédők, védőszemüvegek, légzésvédők, védőkesztyűk és láthatósági mellények..stb.

Egészségvédelem Ebbe a csoportba vannak a vérnyomás és lázmérők, kötszerek és mentődobozok valamint az egyéb egészségvédelmi eszközök.

 Létesítmény üzemeltetés

Bútorok: Öltöző és tárolószekrények.

Egyéb eszközök: Tároló, szállító dobozok, eszközök, létrák, fellépőzsámolyok, padozatvédő, székalátétek, órák, időjárás állomások, szerszámkészletek, fúrógépek, elosztók, kábelek, átalakítók..stb.

Konyhai gépek: Kávé és teafőzők, mikrohullámú sütők, melegszendvics sütők, kenyérpirítók, vízforralók

Higiéniai termékek, adagolók, utántöltők: Kéztörlő adagolók, kéztörlők, folyékony szappan, adagolók, folyékony szappanok, toalett papír adagolók, toalett papírok, szalvéta adagolók, szalvéták..stb.

Konyhai eszközök, kiegészítők: Evőeszközök, poharak, tálcák, étkészletek, kávés-, teás- étkészletek, szóló porcelán, üveg és fém edények, egyéb konyhai eszközök..stb.

Létesítmény dekoráció: Művirágok, vázák, kaspók, információs táblák, piktogrammok, feliratok, egyéb dekorációk..stb.

Tisztító- és takarító eszközök: Törlő és mosogató kendők, szivacsok, partvisok, lapátok, partvisnyelek, felmosó vödrök, fejek és nyelek, porszívók, porzsákok, filterek, közületi és ipari papírok, Yes adagolókWEPA adagolók, háztartási papírok, háztartási és ipari fóliák, vegyszerek, csomagoló anyagok, egyszerhasználatos műanyag termékek..stb.